čtvrtek 19. srpna 2010

Kulinářské orgie

O jídle mluvíme často, ale jinak to tady prostě nejde. San Francisco umí jíst a umí vařit. Sednete do kavárny, něco si úplně namátkou objednáte a můžete si být jisti, že to bude dobrota. Všechno je tu připravováno v momentě, kdy objednáte. I když je to jenom sendvič, všechno máte čerstvé, nedostanete hotovku vytaženou z chlaďáku jako u nás. I způsob úpravy jídla na talíři daleko předčí standard z Česka. A to při pohledu na fotky považte, že nechodíme do žádných nóbl restaurací, čistě do běžných podniků.

Marinovaný losos na pečeném bagelu s tvarohovým sýrem, rajčaty, červenou cibulkou, francouzským sýrem, okurkami a kapary.

Čerstvě rozpečená bulka s tuňákem, červeným salátem, rajčaty, okurkou, sýrem, bylinkovým máslem a kapary.

Americké lívance s javorovým sirupem a kopou čerstvého ovoce. Koukněte na ty obrovské kanadské borůvky!

Losos s lehce slaným máslem a rozpečeným bagelem. Divili byste se, ale i to ovoce k tomu je příjemné oživení a chuťově se hodí.

Žádné komentáře:

Okomentovat